Rynell_startsida

Det närmar sig

Snart är det dags för upptaktsträffarna för ”Det litterära Västerbotten-projektet” med Elisabeth Rynell. Det ska bli väldigt roligt att på allvar få fart på detta litteraturprojekt för hela Västerbotten.

Elisabeth och jag som projektledare besöker på fyra dagar fyra bibliotek, men viktigt är att komma ihåg att ett av besöken arrangeras av flera bibliotek tillsammans, så på fyra dagar berörs faktiskt sju bibliotek. Så här ser det ut:

14/10 kl. 18.30: Lycksele bibliotek

15/10 kl. 18.30: Umeå stadsbibliotek

16/10 kl. 19.00: Skellefteå stadsbibliotek

17/10 kl. 18.30: Åsele bibliotek, tillsammans med Dorotea bibliotek och Vilhelmina bibliotek

Den 18/11 – 21/11 är det dags för nya upptaktsträffar, då med poeten Pär Hansson – se Kalender.

Carl Axel Gyllenram, projektledare

Affisch för upptaktsträffar

2 kommentarer

  1. calle

    Hej Lucas!
    Vindelns bibliotek samarbetar med de andra kranskommunerna runt Umeå om detta, så upptaktsträffen på biblioteket i Vännäsby med poeten/författaren Pär Hansson den 18/11 arrangeras tillsammans med biblioteken i Bjurholm, Nordmaling, Vindeln och Robertsfors. Välkommen!

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>